Merken Maken


Het ontrafelen van je merk. Kleur bekennen, keuzes maken en er zo voor zorgen dat het écht van jou is en niet een beetje van jezelf en een beetje van...

Met elkaar duiken we onder, achter en in de vaak grote, veel gebruikte, begrippen van merkwaardes en zoeken naar jou authetieke invulling daarvan. Waar ga je van ‘aan’.
We gaan samen op pad en ontdekken. We mixen persoonlijke- en organisatiesystemen met de wetenschappelijke methode 23PlusOne.


De slag maken van ideeën en wensen naar concrete positionering, concept en design.

Alles voor je merk

RikitHair
Je hebt echt een missie en wil het mysterie van je missie verwoorden en dan verwezelijken. Van gevoel naar concrete toepassing. Hoe krijg je je boodschap duidelijk en kan je er je businessmodel & boodschap van maken.

Rick heeft het gedaan. De salon was fysiek gezien gesloten maar alle lijnen stonden open. Je zou er bijna grijze haren van krijgen en laat Rick daar nu precies de schoonheid van zien. Precies dat natuurlijke proces omarmen.

Het merk mysterie is opgelost. Het team staat met de neuzen dezelfde kant op en nu zal de tijd bewijzen hoe krachtig de boodschap is.IJburgboeken
Ontkoppelt van het oude moederschip en een geheel eigen sateliet worden was de droom. In een tijd die voor ondernemers de sterkste en zwakke schakels blootlegt is met de grootste positeve kracht de meest inspirerende boekenwinkel neergezet. Als een raket zijn de gelanceerd en zijn de deuren sinds 1 mei 2021 geopend!

Het merk mysterie is opgelost, het logo en de huisstijl zijn gemaakt.

In samenwerking met o.a.: NomNomDesign, Creathings en het IJburgBoeken team.
MaadinHolland is 23plusone Licensed Friend