MerkMysteries


Het ontrafelen van je merk. Kleur bekennen, keuzes maken en er zo voor zorgen dat het écht van jou is en niet een beetje van jezelf en een beetje van... Containerbegrippen zoals Duurzaam, Platform, Team en zo zijn er nog velen zijn holle begrippen als je er niet je eigen kleur aan kan geven. Zodra je dit wel hebt gedaan weet je ook dat je uniek bent, kan je eigen keuzen maken die speciaal zijn voor je merk, je product, je mensen en je klanten. Je gaat vliegen op eigen kracht.


Hoe ontrafelen we de mysteries van je merk?

Met elkaar duiken we onder, achter en in de vaak grote, veel gebruikte, begrippen van merkwaardes en zoeken naar jou authetieke invulling daarvan. Waar of op welk deel ga jij als mens van ‘aan’. Daar gaat ook je merk van aan! We wandelen, trekken en ontdekken. We mixen persoonlijke- en organisatiesystemen met de wetenschappelijke methode 23PlusOne.

Wie zijn we?

Jij en wij.
Eloise, van Kloekplan, is expert in het ontrafelen complexe processen. De (systemische) detective. 
Madeline, MerkExpert en ArtDirector vertaalt de gedachtes naar positionering tot concept en design.
Wij zijn de coaches. We laten je los en houden vast totdat het mysterie is ontrafeld. KloekinHolland.


RikitHair
Je hebt echt een missie en wil het mysterie van je missie verwoorden en dan verwezelijken. Van gevoel naar concrete toepassing. Hoe krijg je je boodschap duidelijk en kan je er je businessmodel & boodschap van maken.

Rick heeft het gedaan. De salon was fysiek gezien gesloten maar alle lijnen stonden open. Je zou er bijna grijze haren van krijgen en laat Rick daar nu precies de schoonheid van zien. Precies dat natuurlijke proces omarmen. 

Het MerkMysterie is opgelost. Het team staat met de neuzen dezelfde kant op en nu zal de tijd bewijzen hoe krachtig de boodschap is. 


IJburgboeken
Ontkoppelt van het oude moederschip en een geheel eigen sateliet worden was de droom. In een tijd die voor ondernemers de sterkste en zwakke schakels blootlegt is met de grootste positeve kracht de meest inspirerende boekenwinkel neergezet. Als een raket zijn de gelanceerd en zijn de deuren sinds 1 mei 2021 geopend!

Het MerkMysterie is opgelost, het logo en de huisstijl zijn gemaakt. Het team is klaar.

In samenwerking met o.a.: NomNomDesign, Creathings en het IJburgBoeken team.Maad in Holland is 23plusone Licensed Friend