“Many people can do what you do, but not the way you do it.” Edith EgarDeze Egyptische film "L ' Altra par" (3 min!) won de prijs voor de beste korte film op het filmfestival van Venetië 2019.

Inspiratie


Op de fiets, in de tram, tijdens het hardlopen en de expo’s om ons heen. Ga op pad en durf te verdwalen. Juist dan kom je de dingen tegen die je niet verwacht en de verwondering nieuwe inzichten geeft. 


Het creatieve proces is precies zo, vaak is de precieze uitkomst vooraf niet te beschrijven en ontstaan de mooiste dingen als je samen op pad gaat. Daar zit de sparkle!Zij zijn geweldig!


VanessaWestbroekStrateeg, verbinder, communicatiespecialist, inspirator, expert van erf- en vastgoed, organisator, netwerker, concept- en contentcreator, PR, maker van magazines, stands, video’s en fanatiek strandganger.

Michelle Gullickx: Erfgoed- en architectuurkenner, Amsterdammer, communicatiespecialist; concept- & contentcreator, verhalenverteller, social media expert,  maker van o.a. podcasts Landmassa, magazines & winnaar Arcam Architectuurprijs 2021.

Hens Concept & Motion Design maakt de mooiste filmpjes, animaties en infographics.

RedSnap Inc. is het meest hands-on bureau en weet echt alles van Fintech Marketing & Sales.


Emilie Hudig geeft fotografie een heel andere dimensie. Je moet het maar durven.

EAS fotografie Vastgoed, portretten en vrijwerk alles wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt.

Segers Drukkerij is de drukker die het werk van het papier laat knallen.